Vaxning

 

Vaxning av ögonbryn (inkl. formning av ögonbryn) 200 kr

 

Vaxning Hela ben (1 tim) 470 kr

...inkl. bikinilinjen 540 kr

 

Vaxning Halva ben (30 min) 370 kr

...inkl. bikinilinjen 440 kr

 

Vaxning Brasiliansk (60 min) 470 kr
(Observera att vi endast utgör brasiliansk vaxning på kvinnor)

 

Vaxning Bringa/Rygg (30 min) 370 kr

 

Vaxning Hela armar (25 min) 340 kr

 

Vaxning Halva armar (15 min) 270 kr

 

Vaxning överläpp/haka (15 min) 200 kr

 

Vaxning Armhålor/Bikinilinje/Mage/Överläpp och haka (30 min)

270 kr

 

Tips och råd om vaxning:

 

♥ En vaxning håller vanligtvis 4-6 veckor.När hårstråna börjar växa ut efter en vaxning är de mycket mjukare än utväxten efter t ex rakning. Har man vaxat en längre period och inte rakar emellanåt brukar hårväxten minska något för de flesta.

♥ Vid vaxning av ben/armar/rygg bör hårstråna vara minst 0,5 cm. Vid vaxning av bikinilinje/haka/överläpp samt axill(armhåla) kan utväxten vara max 0,5 cm.

♥ Dagen innan eller minst 2 timmar innan behandling är det lämligt att peela med en kroppspeeling. Detta gör att ytsmuts och döda hudceller försvinner och man får ett bättre resultat. Peeling är bra även innan ryggvax och ansiktsvax. Tänk på att använda en mildare peeling till ansiktet. Det finns peelingprodukter som är för både ansikte och kropp.

♥ Man bör unvika att duscha, sola och träna på 24 tim efter vaxning. Detta är pga att hårsäckarna är öppna och huden väldigt känslig för beröring och smuts. Det kan uppstå inflammation i hårsäckarna.

Tips och råd vid brasiliansk vaxning:

♥ För att uppnå bästa resultat vid din brasilianska vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt, dvs. minst 10-14 dagars utväxt efter rakning (4-5 veckor efter din senaste brasilianska vaxning.)

♥ Är du väldigt känslig kan du ta 1-2 alvedon ca 30 minuter innan ditt besök.

♥ Rekommendationen är att vaxa sig var 4: e till 5:e vecka (sommar) eller  8:e vecka (vinter) för ett hårfritt resultat så länge som möjligt och minimal smärta.

♥ Får du problem med inåtväxta hårstrån kan du använda FOLISAN. Den aktiva ingrediensen är salicylsyra som verkar exfolierande (peelande) så att håren "hittar" ut. Du rollar på FOLISAN överallt utom på dina blygdläppar varje dag till ditt nästa besök då detta är i förebyggande syfte.

♥ Du bör undvika att sola, bada eller träna på minst 24 timmar efter din brasilianska vaxning och så länge du har rodnad. Du kan duscha, men endast med svalt vatten. Vi rekommenderar att använda babypuder tills rodnaden har lagt sig.

♥ Observera att vi har 16-års åldersgräns för brasiliansk vaxning.